home

home

woensdag 21 september 2011

1/27

Ik woon weer op mijn kinderkamer, wat is het leven zoet. In een doos vond ik een wegwerpcamera, mooi verpakt, klaar voor gebruik. Ik heb hem op zak. Foto 1/27 is gemaakt, nog 26 foto's te gaan. LOOKING FORWARD.

Ik werk, woon en leef. Ik schrijf, dans en denk. Ik probeer te mediteren voor ik ga slapen, maar betrap mezelf erop dat ik dit vaker vervang door MAD MEN en vanille-ijs. Het doet er niet toe (zeg ik dan maar), life goes on. De wekker gaat vroeg, en papa dekt de tafel. Het is fijn om weer in een gezin te wonen, in een familie, met een broer en mijn piano en al mijn kleren in 1 kast. I LIKE.

Het zal vast weer gaan stormen, binnenkort, wanneer dit alles weer gewoon is en niet meer verrassend, als tevoren. Maar dat is nog niet nu, dat is voor later, voorlopig is het prima zo.

Misschien ga ik wel vlaggetjes hangen in de tuin, of ballonnen in de bomen. Het is fijn om ergens thuis te komen, om de tafel te dekken en op te staan, in een huis vol mensen die er zoveel toe doen.

Dank daarvoor, om weet ik veel wat, aan weet ik veel wie. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten