home

home

vrijdag 23 maart 2012

zomer

Het zindert en het zomert,
wat is het leven mooi.

Bomen fluiten vogels zingen zonnen stralen, en een nieuwe start. Vlinders in mijn buik, vlaggen in de bomen. Ballonnen als het kan, en aardbeien misschien? Met of zonder slagroom, het voelt even verrukkelijk, als zingend zomerdouchen, als zomer in mijn hart.

Nog even en ik reis weer, naar zon en sneeuw en ski. Nog even en ik leef weer, sol la si do re mi. Nog even en ik voel weer, waarom het leven deugt. Nog even en ik zie weer, mijn rozengeur en jeugd. Zo word ik groot en groei ik, naar morgen en vandaag. Zo zie ik regenbogen, en ook de wereld graag. Zo duik ik onder water, vol visjes en plezier, zo zwem ik naar de overkant en zie terloops een dier. Een olifant of zeemeermin of mussen als het mag, zo ben ik blij zo reis ik, een feest is elke dag.

Awesome Finds

Painted Fish Studio

Geen opmerkingen:

Een reactie posten