home

home

woensdag 4 april 2012

you are cool but out of reach for a guy like me

Even alleen, even niemand om me heen. Ik ben op reis nu, het is leuk. Het is meer dan leuk, het is fantastisch. Het is warm en onbezonnen, gezellig goed-gemutst. Met sjaal en wanten in de sneeuw, in t-shirt voor het vuur, met vrienden in het duister, luchtig in de wolken. Ik voel me goed. Er is heel veel erg onzeker, maar dit, dit staat vast. Vrienden tellen voor het leven, het zijn zij die me licht geven. 

Mijn liefje is ver weg. Out of sight, out of reach. Ik weet niet of het ooit weer goed komt, of het ooit weer wordt zoals het was. Onbezonnen, luchtig, lieflijk en warm. Het werd ineens zo anders, zo complex en onoplosbaar. Het doet goed om even alleen te zijn, al stoort het me dat ik hem niet hoor. Ik probeer uit te zoomen - uit mijn hoofd, uit mijn hart.

Mijn masterplan wordt groter, maar weegt zwaar op mijn schouders. Het groeit en het grijnst, het lacht en geeft me licht. One down, 3 to go. Ik hoop dat ik snel weer meer weet, over mijn opties, mijn middelen en mogelijkheden. La grande chute. Ce qui compte n'est pas la chute, c'est atterisage. Of dat zegt men toch, zoiets. 

Hup, het is weer tijd om te gaan. Tijd om mijn haren te drogen, mijn hoofd te luchten. Out in the air, sneeuwwind in mijn longen. De tijd gaat snel, het is alweer bijna Pasen. Het jaar is omgevlogen, zoals vogels in de lucht. En ik, ik vlieg mee.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten