home

home

zondag 6 mei 2012

zon(dag)

HOW TO ENABLE CREATIVITY IN A DIGITAL ENVIRONMENT

En meer van dat. 1 optie minder, 1 optie meer. 1 optie open: vonnis 14 mei. Of iets later, de tijd zal het zeggen. Het wordt spannend. Onzichtbaar en spannend, voelbaar doordacht. En ondertussen leef ik. Ik ga uit, ik lees, ik groet de dag en de dingen. Ik ging naar Brussel, ik droom van Londen. Ik verken mijn stad, bezoek geburen. Oma en opa, ook. Hoe deugd het doet om lief te zijn, liefde te geven, zomaar. Ik vloog van Oost naar Zuid, van West naar thuis. En nu, ben ik even nergens. Onderweg. Op naar morgen, maar ook vandaag. Het is goed zoals het is, voor even. Bier in de zon, porto aan de deurmat. Joggen in de regen, ademen in rust. Het is zondag. Laat ik daar maar even van genieten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten